Insulinresistens


Sundhedsfaglig facilitering ud i insulinresistens og biologikMed afsæt i min faglighed som både sygeplejerske og psykoterapeut, MPF, samt ikke mindst min personlige historie, er jeg blevet dybt inspireret til også at tilbyde mig som facilitator og rådgiver inden for biologik-principperne.


Biologik-principperne er udarbejdet af Anette Sams, farmaceut og forsker, ph.d.


Selv har jeg levet efter principperne siden maj 2020 og forsætter med stor både glæde og motivation fordi principperne VIRKER 😊.

Jeg har nu også via Anette Sams' efter-uddannelseskursus til læger og syge-plejersker uddannet mig til at kunne facilitere en proces for dig.


Jeg henvender mig primært til dig, som har type-2 diabetes, er insulinresistent, overvægtig, er diagnostiseret med PCO, PCOS eller dig, som ”blot” ønsker at leve med et stabilt blodsukker.


På nuværende tidspunkt, februar 2021, har jeg selv spist mig ud af basal-insulin-behandling og som en kærkommen bivirkning har jeg tabt mig 22 kg. Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet denne vej.


Du skal være velkommen også i dette regi hos mig. Vi skræddersyr, i samarbejde, et individuelt forløb til dig.


I ugebladet Ude & Hjemme Nr. 40 den 30. september 2020 kan du læse om biologik, min personlige historie og finde dine første opskrifter 😊


Scroll gennem siderne eller klik på pilen øverst i højre hjørne af siden, så åbner den et pdf-dokument, hvor du kan læse alle artiklerne og printe, hvis du vil det.

Kontakt mig for en uforpligtende

samtale på mobil 53 84 18 11

eller

mail mariane.bundgaard@hotmail.com