Anbefalinger


AnbefalingerLise, 45 år, socialrådgiver om individuel terapi:

"Mariane er en fagligt dygtig og velfunderet terapeut med stor erfaring. Hun er hjertevarm og nærværende, og er ikke bange for at bringe sig selv i spil i det terapeutiske rum på en positiv og relevant måde. Det virker trygt at gå med ind i den relation, der kan opstå med terapeuten, samt gør det nemt at bringe sig selv i spil i det terapeutiske rum. De varmeste anbefalinger herfra."

                  


Maria, 44 år, psykolog, om individuel terapi og supervision:

Jeg er kommet hos Mariane gennem mange år. De første af årene brugte jeg primært Mariane til individuel terapi, og de sidste små 10 år har jeg også modtaget supervision på mit job som psykolog.


Min oplevelse gennem alle årene er at Mariane har den dybeste respekt og forståelse for, hvad jeg måtte stå i- såvel fagligt som privat. På det faglige plan bliver jeg stadig overrasket over, hvor stor en teoretisk og praktisk viden Mariane har. Jeg har modtaget supervision af psykologer og såvel specialister i psykoterapi, som på ingen måde har kunnet lære mig at befinde mig og klare mig så godt i mit fag, som jeg oplever at jeg gør.


På det mere personlige plan har jeg sammen med Mariane lært så meget om mig selv. Jeg har blandt andet lært at skille tingene ad en evne som gennem årene har hjulpet, og stadig hjælper mig til at rumme såvel mig selv, som hvad og hvem jeg måtte støde på. Jeg oplever at terapien hos Mariane har været den største støtte i min udvikling- en udvikling der, da jeg lærte Mariane at kende, nærmest ikke var til stede, idet jeg her gjorde alt, hvad jeg kunne for at overleve. I takt med at jeg sammen med Mariane har vendt ”sten for sten”, er der blevet plads til at leve og udvikle. Jeg ville ikke have kunnet klare denne proces så godt, hvis jeg ikke havde haft min ”livline” hos Mariane; en line der betød at jeg altid vidste at Mariane var der til at støtte og hjælpe.


På baggrund af mine erfaringer med Mariane får hun selvfølgelig mine bedste anbefalinger."Michala, 30 år, pædagog og Adam, 37 år, programmør, om parterapi:

"Parterapi hos Mariane har givet store indsigter i hvordan vi fungerer hver især, men også hvordan vi fungerer sammen som par med hver vores bagage. Mariane er dygtig til at identificere de behov, der ligger skjult i konflikterne og hun både rummer og støtter hele vejen."Carla, 58 år, billedkunstner, om individuel terapi:

"Jeg har gået i terapi hos Mariane i 2 år og synes at Mariane har været og er en af de bedste investeringer, jeg har gjort i mit liv. Hun er meget professionel, omsorgsfuld, empatisk og en person med hjertet på det rette sted. Hun har hjulpet mig til at finde mig selv, min vej og meningen med mit liv. Mariane er for mig, min mentor."Adam, 37 år, programmør om individuel terapi:

"Forskellen på at leve og overleve er kvaliteten af hverdagen. Jeg tillod mine hverdage at skride, uden at anerkende mit eget ansvar for det. Med Marianes hjælp fik jeg løftet blikket, taget ansvar for mig selv og min situation og kan nu se mig selv i øjnene, selv på de svære dage. Samtalerne med Mariane og de værktøjer jeg har taget med fra dem, har været fundamentale for at jeg nu lever og ikke bare overlever."


Tilbage til Forsiden